Új jelszó kérése
Kategóriák

Társasjátékok, kártyák

Fő kategória >Játék kategóriák >Társasjátékok, kártyák

Sorrend:


Cortex Challenge - IQ Party társasjáték
Egy partijáték, ami garantáltan megmozgatja az agyad minden részét: válaszd ki a hiányzó elemet, párosíts, találj ki labirintusokból, tapints ki valósághű felületű lapokat, és ezzel a kihívásoknak még nincs végük! Memóriában erős vagy, de megfigyelésben kevésbé? A térlátásod nem az igazi, de a logikád verhetetlen? Mindenkinek van rá esélye, hogy megszerezzen egy kirakódarabot, ha elég gyors! Az első játékos, aki össze tudja rakni az 'agyát', megnyeri a játékot!...
4 290 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
4 290 Ft
Nincs raktáron!
Toilet Trouble társasjáték
A játék lényege hogy a játékosok felváltva megforgatják a WC-papírt és annyiszor kell lehúzni a WC-t amennyit mutat a papír. Minél többször kell lehúzni annál valószínűbb hogy egyszer csak kispriccel a víz. Az utolsó játékos aki száraz marad, az nyer. Játék során a WC vicces öblítő hangokat ad. A játék 5 éves kortól ajánlott. A játék 2 db ceruzaelemmel működik, melyeket a csomagolás nem tartalmaz.
7 290 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
7 290 Ft
Nincs raktáron!
Super Munchkin társasjáték
Most szintekért, kincsért és a Munchkinság védelmében küzdesz az ellenfelekkel. Lehetsz mutáns, egzotikus, misztikus vagy kütyüs szuperhős! Tápold magadat olyan új képességekkel, mint a nyúlósság, a nagyon kemény test és a sörböfi! Küzdj meg gonosz lángelmékkel, pusztító szörnyekkel és a szomszédos dimenzióból érkezett űrlényekkel – a satnya kis Vödörtől egészen a jó öreg bolygóevő srácig – és VEDD EL A CUCCUKAT! Az áramentalista sisakkal, a zap-o-matával és a (rakétameghajtású) ugrálóbottal ...
6 990 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
6 990 Ft
Nincs raktáron!
Kingdomino társasjáték
Dominószerű, osztott lapocskákból királyságot építeni elég izgalmas dolog tud lenni, pláne, hogy előre meg kell tervezni, hová teszi az ember a következő elemet... Az összefüggő területek, mint a búzatábla vagy az erdő, pontokat érnek, de a hely korlátozott, egy 5x5-ös négyzeten belül kell ügyeskednie az embernek!
6 490 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
6 490 Ft
Nincs raktáron!
Pancs Mancs társasjáték
A játékosoknak körbe kell jutniuk a táblán, mielőtt a kutya megelégeli a fürdést, és meg nem rázza magát. Ha lerázza magáról a vizet, minden játékosnak vissza kell mennie a start mezőbe, a Pancs Mancs társasjáték nyertese az lesz, aki körbeér, mielőtt az eb végzett a fürdéssel! A játék 3 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Pancs Mancs társasjáték tartalma: 1 db játéktábla, 4 db bábu, 4 db zseton, 1 db dobókocka.
6 495 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
6 495 Ft
Nincs raktáron!
Klasszikus sakk, fa játékelemekkel
Mozgasd a tömör fából készült játékelemeket és próbálj meg mattot adni az ellenfelednek, mielőtt ő tenné meg ugyanezt a Te királyoddal! Az igényesen kidolgozott, minőségi fa játék garantált szórakozást és kihívást biztosít az egész család számára! Tedd próbára Te is elméd!
2 790 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
2 790 Ft
Nincs raktáron!
-17%
-17%
Kalóz a hordóban társasjáték
Ügyességi társasjáték, 2-4 főre.
4 790 Ft
Akció: 3 990 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
4 790 Ft  3 990 Ft
Nincs raktáron!
-13%
-13%
Szundi Nagyi társasjáték
Ülj össze pajtásaiddal és csenjétek el a Nagyi sütijeit, mialatt ő alszik. De vigyázzatok, nehogy felébredjen a délutáni szundijából! Ha felriad, nagyon hirtelen pattan ki a kényelmes fotelből, és akkor lesz nemulass! Kövessétek a táblán kapott utasításokat! A játékhoz csendre, óvatosságra és bátorságra lesz szükség.
7 990 Ft
Akció: 6 990 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
7 990 Ft  6 990 Ft
Nincs raktáron!
-12%
-12%
IQ játék földgömbbel társasjáték
Melyik óceán partján fekszik Mozambik? Mikor egyesült az NSZK és az NDK? Mi Argentína hivatalos pénzneme? A Kvízjáték Földgömbbel társasjáték próbára teszi a földrajzi, politikai és demográfiai tudást, miközben országokról, városokról is tanultok! A Kvízjáték Földgömbbel társasjáték tartalma: 1 földgömb, 105 kvíz kártya, dobókocka, játékszabály. A doboz mérete kb. 13,5 x 14,5 x 11 cm. 12 éves kortól ajánljuk. 
6 995 Ft
Akció: 6 190 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
6 995 Ft  6 190 Ft
Nincs raktáron!
Halli Galli társasjáték
A játékosok sorban fordítják fel a kártyáikat. Amikor öt azonos gyümölcsöt látnak a felfordított lapokon, akkor megpróbálnak egymást megelőzve a csengőre csapni. Aki gyorsabban csap a csengőre, az elveheti az összes felfordított lapot. A játék győztese az lesz, aki elnyeri a játékostársai kártyáit. 

2-4 fő játszhatja, 15 perces játékidő.
4 190 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
4 190 Ft
Nincs raktáron!
-14%
-14%
Igaz vagy Hamis társasjáték
Igaz vagy hamis? Társasjáték, az 1000 elképesztő állítás és tény játéka. Az interaktív társasjáték az egész családnak szórakoztató élményt nyújt. A több mint 1000 kérdésének köszönhetően (köztük Magyarországra és a magyar kultúrára vonatkozóakkal is) mindig izgalmas játékban lehet részetek! A játék 2-5 játékos részére ajánlott, 8 éves kortól. 3 db R6 (AA) elemmel működik, melyet az interaktív játék tartalmaz.
8 990 Ft
Akció: 7 690 Ft
Raktárkészlet:  NINCS
8 990 Ft  7 690 Ft
Nincs raktáron!


Webáruház készítés
A Bűbáj Webjátékbolt weboldalának további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.