Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel

ÚJ
Raktárkészlet: VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel
Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel
Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel
Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel
Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel
Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel

A Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel vidám perceket, édes pihenést, rengeteg mókát és tanulási lehetőséget kínál gyermekének, miközben játszik a fotellel, benne üldögél vagy használja a mellékelt, cuki kiegészítőt már 1 éves kortól.

Az interaktív zenefotel hatására csemetéje felfedezheti közvetlen környezetét, örömét lelheti a játékidőben, és kedvet kaphat hozzá, hogy megismerje a világot. Az aranyos, részletesen kidolgozott, ráadásul kényelmes ülőalkalmatosság mindent megad ehhez. Hiszen a Clementoni innovatív fejlesztése olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek nem pusztán a kicsik szórakoztatását szolgálják, hanem hozzájárulnak fejlődésükhöz és érzelmi nevelésükhöz is.


Ennek érdekében az interaktív zenefotel úgy lett megalkotva, hogy a kicsik kíváncsi, apró kezecskéi is könnyedén boldoguljanak lekerekített formáival, illetve biztonságos kialakításával, mikor birtokba veszik szuper funkcióit, kiegészítőit és titkos rekeszeit. Mindeközben úgy válnak majd aktívvá, hogy egy pillanatra sem keríti őket hatalmába az unalom. Hiszen a fotel számos meglepetést tartogat.


A játék világító képernyővel és minikonzollal is fel lett szerelve, mely a kicsik számára is könnyen kezelhető. A színes ábrákkal díszitett funkciógombokat megnyomva, kedves dallamokat játszik, éneklésre és táncra ösztönzi a gyerekeket, fejlesztve a ritmusérzéküket, finommotoros készségeiket és fantáziájukat sem hagyja cserben. A pici felfedezők így könnyen egy igazán érdekes világba csöppenhetnek, hiszen a zene és a ritmus távlatokat nyit meg előttük.


De ez még nem minden! A Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel további interaktív funkcióval is rendelkezik. A beépített érzékelőnek köszönhetően a szék felismeri, ha a kicsi leül vagy feláll. A 'táncoljunk' módban, ha ül a gyermek, és elkezdődik a zene, akkor fel kell állnia és táncolnia kell, mielőtt lejár az idő. Ha áll, és elkezdődik a visszaszámlálás, akkor le kell ülnie, mielőtt lejár az idő.

A 'relax' módban megnyugtató dallamokat játszik a fotel, mely élménnyé teszi a pihenést.

A 'zenéljünk' módban a 4 színes, zongorabillentyűt próbálhatja ki és komponálhatja meg első dalait.

Az 'énekeljünk' mód egyszerű dallamokat tartalmaz, melyeket könnyen követhet gyermeke és serkenti a hangutánzást, beszédfejlődést.


E szuper játéklehetőségekkel és aranyos, fejlesztő hatású funkciókkal együtt egy fantasztikus hangszer is érkezik a gyerkőcökhöz, egy maracas csörgő, melyet ugyancsak könnyedén használhatnak, rázogathatnak, kellemes zenei élménnyé varázsolva a hétköznapok szabad perceit. A mellékelt játékot praktikusan tárolhatja a szék felnyitható karfájában vagy ülőrészében.


Amennyiben igazán sokrétű játékot és feledhetetlen élményeket szeretne ajándékozni gyermekének, lepje meg őt ezzel a mókás többfunkciós, interaktív zenefotellel, és legyen tanúja, hogyan fejlődik csemetéje, miközben nagyszerű játéktérré és szerepjátékok helyszínévé alakul át szobája.


A csomagolás tartalma:

- 1 db Baby Clementoni készségfejlesztő zenélő fotel

- 1 db maracas csörgő

- matricák

- összeszerelési útmutató


A Baby Clementoni 17731 Készségfejlesztő zenélő fotel fontosabb jellemzői:

- többfunkciós, interaktív eszköz

- bababarát anyag, lekerekített forma

- 4 aktivitási mód (táncoljunk, relax, zenéljünk, énekeljünk)

- tárolási lehetőség

- érzékszervi- és készségfejlesztés

- mókás időtöltés


A csomagolás mérete kb. 18,5 x 50 x 39 cm.

A működéshez 2 db AAA elem szükséges, melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

A termék összeszerelést igényel (kb. 10 perc), melyhez szüksége lesz egy csillagcsavarhúzóra.

Kinek?:
Lányoknak, Fiúknak
Korosztályok:
Bébi (0-1 év), Tipegő (1-2 év), Óvodás (3-6 év)
Forgalmazó/Gyártó:
Clementoni
Megjegyzés a rendeléshez:
19 590 Ft

A vásárlás után járó Bűbáj Hűségpontok értéke: 392 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
EAN
8005125177318
Raktárkészlet
VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Cikkszám
17731
Státusz
ÚJ    TOP 200+    
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről. Írja Ön az elsőt!
argep.hu olcsobbat.hu borgun_hu