Új jelszó kérése

Információk

 • Cégnév / Név: Polidor-Line Kft.
  Cím: 2890 Tata, Csapó utca 14.
  Telefon: +36-20/519-7330
  Fax: 0634999221
  E-mail: shop [kukac] webjatekbolt.hu
  Weboldal: http://www.webjatekbolt.hu
  Áruház neve: Bűbáj Webjátékbolt
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-101698/2016.
  Adószám: 23854570-2-11
  EU adószám: HU23854570
  Cégjegyzék szám: 11-09-020179
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2015.10.09
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr Kórósi Emőke
  Bankszámlaszám: 63200119-14951466
  Kapcsolattartó neve: Pataki Gábor
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/519-7330
  Kapcsolattartó e-mail címe: shop [kukac] webjatekbolt.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
 • » PostaPont (postán maradó)


  Rendeljen 12 óráig és akár másnap átveheti a kiválasztott játékot a Postán! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!


  Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását, nincs házhoz szállítás. A küldeményt az általunk való feladást követő 1-3. munkanapon veheti át a megadott átvevő helyen, melyről a posta email vagy SMS értesítést küld.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft890 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  postapont
  » MPL futárszolgálat - belföld


  Rendeljen 12 óráig és akár másnap Önnél lehet a kiválasztott játék! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!


  AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8 és 17 óra között - előzetes egyeztetés nélkül – az MPL futárszolgálat végzi. Ha Ön ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudja venni a megrendelt terméket. A csomag aktuális helyzetéről az MPL - Magyar Posta értesítést küld Önnek e-mailben a megadott email címre. Amennyiben nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár egy alkalommal újra megkísérli a csomag kézbesítését. Amennyiben a második kézbesítési kísérlet is meghiúsul a futár értesítést hagy a szállítási címen.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft990 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  mpl
  » MOL töltőállomás, COOP üzlet


  Rendeljen 12 óráig és akár másnap a Csomagponton lehet a kiválasztott játék! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!


  A csomagot a megjelölt MOL töltőállomásra vagy Coop üzletbe küldjük, ami a feladást követő 1-3 munkanaptól vehető fel.
  A csomag megérkezéséről a rendszer automatikus SMS értesítést küld, amennyiben rendelése ladásakor megadja telefonszámát, ennek hiányában email-ben kap tájékoztatást.
  Fizetését több helyen bankkártyával és készpénzzel is le tudja bonyolítani! A MOL PostaPont előnye, hogy csomagját éjjel-nappal át tudja venni a kiválasztott MOL benzinkúton!

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft990 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  postapont
  » PostaPont (csomagautomata)


  Rendeljen 12 óráig és akár másnap Önnél lehet a kiválasztott játék! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!


  A küldeményt a rendeléskor kiválasztott Postai automatára küldjük, mely a feladást követő 1-3 munkanaptól átvehető bármely időpontban.

  Fontos tudnivalók:
  - Csak bankkártyás fizetési lehetőség van az automatánál.
  - Az SMS értesítőben megadott kóddal nyílik az automata ajtaja minden nap 0-24 között.
  - A küldemény csupán két napig vehető fel az automatából, utána a legközelebbi postára kerül, ahol a kapott SMS bemutatásával, vagy személyazonosság igazolásával vehető át a küldemény.
  - Amennyiben csomagja meghaladja az automatán keresztül küldhető méretet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk más szállítási módot.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft990 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  postapont

   

  Szükséges esetén, kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatukkal, a csomagszámra hivatkozva melyet megrendelése adatainál talál. A csomagszámra kattintva Ön is nyomon követheti csomagját az alábbi oldalon a csomagszám beírásával: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

   

  MPL ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

   

  06-1-333-7777 (Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00, Csütörtökön 08:00-20:00 óráig)
  customer.service@posta.hu

 • » Utánvéttel
  A termék ellenértékének kiegyenlítése történhet utánvétellel, így ez esetben Ön készpénzben fizetni ki a futárnak megrendelése végösszegét. Amennyiben a futárnál van lehetőség bankkártyás fizetésre, úgy bankkártyával is rendezheti a vásárlása végösszegét.

  FIGYELEM! Csomagautomata esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, utánvét választása esetén az automatánál bankkártyával egyenlítheti ki a vásárlás összegét és veheti át csomagját!
  » Bankkártyás fizetés


  Ezen fizetési mód esetén a BORGUN rendszerébe irányítjuk át Önt. Ott biztonságosan használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a BORGUN oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  borgun_hu
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés