Bűbáj Webjátékbolt Blog

Nyugodt álom a babának, és a mamának ǀ Szundikáló Vidra

Édesanyaként, amíg a testedben hordozod csöppséged, számtalan terved, és elképzelésed van arról, hogyan telnek majd a napjaitok. Milyen elvek és módszerek alapján fogod táplálni, nevelni, vagy éppen altatni a kis csöppséged. A babavárás utolsó heteiben, ha lehet, még több ötleted támad, hiszen az óriás lufira nőtt hasadtól már alig-alig alszol. Inkább csak forgolódsz, pihenteted a tested, és várod, hogy vége legyen. Várod, hogy elkezdődjön valami új.

2019.02.21 11:19
Orico
Meteor Monster Nyereményjáték

Gyűjtsd a Mad Mattr Meteor Monstereket és legyen tiéd a 30 fantasztikus Mad Mattr ajándékdoboz egyike. Vadonatúj nyereményjátékunkban 10 db Mad Mattr Quantum Toolbox barkácskészletet és 20 db Mad Mattr Quantum Builder ajándékdobozt sorsolunk ki. Olvass tovább a részletekért!

A Fortnite meghódítja a játékpiacot is

2019. februárban érkeznek az internetes Fortnite játék akciófigurái és játékszettjei Magyarországra is. Ismer Ön Fortnite rajongót? Őt garantáltan érdekelni fogja a hír.


A Fortnite videójáték tavaly néhány hónap alatt vált az internet legnépszerűbb játékává. Gyerekek és felnőttek váltak rajongóivá, amit nem is csodálunk az alábbi rövid játékbemutató videó alapján.

argep.hu