UNO Kártya

Raktárkészlet: VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
UNO Kártya

Aki ismeri annak nem kell mondani, aki pedig még most ismerkedik vele annak mindenképpen ki kell próbálni a világ egyik legismertebb játékát, ami nem más, mint az UNO Kártya! Férfiak, nők, kicsik és nagyok egyaránt előszeretettel játszák ezt az izgalmas és fordulatos kártyajátékot, mely akár baráti összejöveteleken vagy családi eseményeken is képes feldobni a hangulatot.


Az UNO-t egyszerre többen is játszhatják, a lényeg annyi , hogy a színeket és a formákat minél gyorsabban kell egymásra tenni. A játékosok egyesével 8 - 8 lapot kapnak más és más színben, egytől kilencig számokkal ellátott kártyákból, valamint az akció kártyákból. Azokat a lapokat, amelyek megmaradtak az asztalra kell tenni, úgy, hogy a legfelső kártyát a színével felfelé kell fordítani, hogy azt mindenki láthassa.


Minden játékos egy kör során csak 1 lapot tud letenni, azzal a szabállyal, hogy színre színt és számra számot, illetve azonos szimbólumra azonos szimbólumot kell tenni. Ha akciókártyát tesznek, akkor annak a kártyalapnak az utasításaihoz kell alkalmazkodniuk. Ha nem sikerül, akkor húzni kell egy lapot az asztal közepéről és a következő játékosra kerül a sor. Ha a játékosnál csak 2 lap van és az egyiket letenné, akkor kell azt mondani, hogy UNO. A győztes pontszámai a vesztesek kezében maradt lapok összegéből tevődnek össze.


Remek választás lehet az UNO Kártya játékcsomag a család minden tagjának, már 7 éves kortól. Nézzen körül webáruházunkban, ahol további, külön megvásárolható UNO paklik közül válogathat, melyek különböző tematikus formátumokat jelenítenek meg.


A UNO Kártya paklija 108 kártyalapból áll, a csomagolás a játékszabályt is tartalmazza.


A csomagolás mérete kb. 2 x 9 x 15 cm.

Kinek?:
Lányoknak, Fiúknak
Korosztályok:
Kisiskolás (7-9 év), Tini (10-17 év)
Forgalmazó/Gyártó:
Mattel
Megjegyzés a rendeléshez:
2 690 Ft

A vásárlás után járó Bűbáj Hűségpontok értéke: 54 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
EAN
746775036744
Raktárkészlet
VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Cikkszám
W2087
Státusz
EMAG aktív    TOP 200+    
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről. Írja Ön az elsőt!
argep.hu olcsobbat.hu borgun_hu