Fisher-Price Tanuló tablet

Raktárkészlet: VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
Fisher-Price Tanuló tablet
A Fisher-Price tanuló tablet magyar nyelvű termék. A baba első táblagépe megtanítja a betűket, alapvető szavakat, az állatok nevét és még sok minden mást. Az Intelligens fokozatok technológiával készült tableten az elsajátíttatni kívánt ismeretanyag a baba mindenkori tudásszintjéhez igazítható! Mivel minden baba más ütemben fejlődik, az Intelligens fokozatok technológiával készült játékokon kiválasztható a gyermek szintjének leginkább megfelelő fokozat. A háromféle fokozatnak köszönhetően a gyermek éppen a fejlettségi szintjének megfelelőeket hallja majd a sok-sok dal, kifejezés és hang közül játék közben. Mind a 28 alkalmazásindító gomb más-más hanggal és zenével reagál a megnyomásra. Ezeknek a gomboknak a megnyomásával indítható a betűk és alapvető szavak, valamint az állatok neveinek a tanítása. A játékos tanulást még szórakoztatóbbá teszik a dalok és kifejezések lejátszásával egy időben a kijelzőn látható fényhatások. 
 
1.szint - felfedezés - 12 hónapos kortól! Mókás hangok, lelkes szófordulatok hallhatók, valamint a játékkal együtt énekelhető dalok csendülnek fel, amikor a baba végigtapogatja a tabletet, és sorra megismeri a részeit. Az ábécé betűit nyomkodó baba hallhatja megtanulandó első szavait. 
 
2. szint - bátorítás - 18 hónapos kortól! A tablet ebben az üzemmódban különféle betűk és dolgok képének megkeresésére ösztönzi a babát. A játék zenével, hangokkal és szófordulatokkal jutalmazza a vele játszó csöpséget.. A gombok lenyomásakor különféle utasításokat ad a gyerekeknek, pl. arra kéri, hogy segítsen neki megtalálni Majmócát. 

3. szint - szerepjáték
- 24 hónapos kortól! A tablet ekkor csaknem úgy működik, mint egy igazi táblagép, csak a gyerek szemével nézve sokkal szórakoztatóbb dolgok vannak rajta. Az igazi táblagépekre emlékeztető síkképernyős készülék kisgyermekkori szerepjátékok során utánzásra és képzelőerőt fejlesztő tevékenységekre ösztönzi a babát. Például megkérdezi a babát, hogy tud-e úgy brummogni, mint a jegesmedve.

Fedezzétek fel együtt gyermekeddel a táblagép igazi szórakoztató lehetőségeit.

A játék működéséhez  3db AA elem szükséges, amelyet a csomagolás tartalmaz.
Kinek?:
Lányoknak, Fiúknak
Korosztályok:
Tipegő (1-2 év), Óvodás (3-6 év)
Forgalmazó/Gyártó:
Mattel, Fisher-Price
Megjegyzés a rendeléshez:
7 490 Ft

A vásárlás után járó Bűbáj Hűségpontok értéke: 150 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
EAN
887961218244
Raktárkészlet
VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Cikkszám
DHT47
Státusz
EMAG aktív    TOP 200+    
Vélemények
Még nincs vélemény a termékről. Írja Ön az elsőt!
argep.hu olcsobbat.hu borgun_hu