Bűbáj játékbolt


A Polidor-Line Kft. 2015. május 7. óta üzemelteti a tatabányai Vértes Centerben található Bűbáj Játékboltot. A játékbolt kínálata hatalmas, a környékbeliek kedvenc üzlete a nyitás óta. Kiemelt rendezvény az évente megrendezésre kerülő Bűbáj Játékfolyosó, mely alkalmával hatalmas játszótérré változik a pláza és a gyerekek kipróbálhatják a karácsonyi játék újdonságokat.A bolt címe: 2800 Tatabánya, Győri út 7-9. (Vértes Center Bevásárlóközpont, Földszint)

Telefon: 06 20 244 3093

Nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök: 10:00-20:00
Péntek-Szombat: 9:00-20:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Ünnepi időszakokban ettől eltérhet! Érdemes követni a játékbolt Facebook oldalát, ahol mindenről friss információt kaphat: Bűbáj Játékbolt Facebook


A WEBJATEKBOLT.HU játék webáruház oldalain megjelenő játékok árai a BŰBÁJ JÁTÉKBOLT tatabányai üzletében kínált áraktól eltérhetnek. A webáruház önálló játékboltként üzemel, a feltüntetett árak kizárólag a weboldalon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és magyar forintban értendőek. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

Minden jog fenntartva. © Copyright Webjátékbolt.hu Játék Webáruház, 2015-2020

argep.hu olcsobbat.hu