Új jelszó kérése

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Dokumentum helye
Bűbáj Hűségpont rendszer

Hűségét díjazzuk! Regisztrált vásárlóink minden vásárlásuk alkalmával automatikusan Bűbáj Hűségpontokat írunk jóvá.

Az összegyűjtött pontokat következő vásárlása alkalmával beválthatja a www.webjatekbolt.hu oldalon (1 db Bűbáj Hűségpont = 1 Ft). A Bűbáj Hűségpontok a megrendelés átvételét követően íródnak jóvá, amikor megrendelése státuszát lezártra változtatjuk és 100 napig érvényesek. A pontok a vásárlás értékének maximum 20%-áig válthatók be.

 

Hogyan működik?

A Bűbáj Hűségpontok a megrendelés leadásakor kalkulálódnak, melyet a Profil menüpontban megtekinthet. Miután beérkezik számlánkra a termék vételára (ez 5-10 munkanap is lehet), rendelését lezárt státuszúra állítjuk és Bűbáj Hűségpontjai jóváíródnak, felhasználhatóak lesznek. Hűségpont egyenlegét a Profil menüpontban bármikor megnézheti. A Bűbáj Hűségpontokat következő vásárlásakor tudja felhasználni a vásárlás értékének maximum 20%-áig, melybe a Szállítási költség nem számít bele.

 

Hogyan szerezhet Bűbáj Hűségpontot?

Vásárláskor 50 Ft után automatikusan 1 db Bűbáj Hűségpont kalkulálódik (= 1 Ft). Érdemes feliratkozni Hírlevelünkre, melyből értesülhet további extra hűségpont szerzési lehetőségekről.

Bűbáj Hűségpont beváltáskor a hűségpontok értéke után nem jár újabb hűségpont, de az a feletti rész után kalkulálódnak pontok.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Bűbáj Hűségpontok átváltási értékét előzetes (minimum 100 nappal a változás életbe lépése előtt) értesítést követően megváltoztassuk. Itt mindig az aktuálisan érvényes átváltási értéket tesszük közzé.

 

Felhasználási feltételek

 

Bűbáj Hűségpontot kizárólag regisztrált vásárló kaphat. A hűségpontok online vásárláshoz használhatóak fel a www.webjatekbolt.hu oldalon, a pontok jóváírásától számított 100 napon belül, a vásárlás értékének maximum 20%-áig. A Bűbáj Hűségpontok készpénzre nem válthatóak és másnak átadni nem lehet őket. Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár Bűbáj Hűségpont, visszaküldött rendelés esetén a korábban adott Bűbáj Hűségpontok törlődnek. A szállítási költséget nem számítjuk Bűbáj Hűségpont pontalapként.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

Webáruház készítés